Προφίλ

Προφίλ2018-03-06T12:21:03+03:00

Η φιλοσοφία μας

Η Νikitopoulos Fruits Center έχει δύο κεντρικούς πυλώνες στους οποίους οφείλεται η επιτυχία της. Ο πρώτος είναι ο σεβασμός προς τον παραγωγό, τον καταναλωτή και φυσικά προς την πάροχο των προϊόντων μας, την ίδια τη φύση. Η ταχύτητα και η ποιότητα είναι για εμάς δεσμεύσεις που τηρούμε με τη βοήθεια των σύγχρονων εγκαταστάσεων, των εξειδικευμένων εργαζομένων και φυσικά το μεράκι όλων μας που τόσο σκληρά εργαζόμαστε για να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν, χωρίς καθυστερήσεις, σε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούμε.

Ο δεύτερος πυλώνας είναι η ανάδειξη, η διατήρηση και η παροχή γνήσιων , αγνών προϊόντων, στους τόπους που έχουμε αναλάβει να εξυπηρετούμε. Δουλεύουμε σκληρά για να έχετε την ευκαιρία να γευτείτε το αποτέλεσμα της ιστορίας που έχει ο τόπος μας στην παραγωγή φυσικών αγαθών. Αιώνες γνώσης και τεχνικών έχουν σμιλέψει το αποτέλεσμα που φτάνει τελικά στην επιχείρησή σας και γι αυτό είμαστε περήφανοι. Γιατί κάθε φρούτο και λαχανικό που σας παρέχουμε κουβαλά μέσα του τη ρίζα του πολιτισμού και την σοφία της καλλιέργειας.

Προφίλ

Η Νikitopoulos Fruits Center είναι η πρότυπη μονάδα συντήρησης, τυποποίησης και διάθεσης φρούτων και λαχανικών της Πελοποννήσου. Φέρει το όνομα του Σταύρου (Βούλη) Νικητόπουλου και σήμερα βρίσκεται υπό την διεύθυνση των αξιόπιστων και ικανών διαδόχων του, του Δημήτρη Νικητόπουλου και της Χαράς Νικητοπούλου. Η εταιρία, με μεράκι, πάθος και σεβασμό προς τα προϊόντα της μητέρας γης, εγγυάται την αξεπέραστη ποιότητα στις υπηρεσίες της.

Η φροντίδα για την φρεσκάδα των φρούτων που διακινεί η εταιρία μας είναι πρώτη μας προτεραιότητα, ενώ η παραγωγική διαδικασία είναι για εμάς μια ιεροτελεστία προς τα δώρα που μας χαρίζει η φύση και ο Έλληνας παραγωγός.

Από την ίδρυση της εταιρίας το 1930 μέχρι και σήμερα εξυπηρετούμε τους Νομούς Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, καθώς και τα νησιά της Ζακύνθου και των Κυθήρων, έχοντας πάντα ως πρώτο μέλημά μας την ικανοποίηση των πελατών που μας εμπιστεύονται εδώ και τόσα χρόνια. Με τον κάθε έναν συνεργάτη μας ξεχωριστά δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, είτε πρόκειται για μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα είτε για μια παραδοσιακή επιχείρηση, ένα μανάβικο της γειτονιάς ή μια μεγάλη αλυσίδα πώλησης. Στην εταιρία μας κάθε πελάτης μας, κάθε συνεργάτης μας θα βρει την ποιότητα που απαιτεί και την συνέπεια στην παράδοση που χρειάζεται η επιχείρηση του.

Η μεθοδικότητα, η ξεχωριστή φροντίδα των φρέσκων προϊόντων μας, η ταχύτητα παράδοσης, η μέριμνα για επαρκείς ποσότητες τροφοδοσίας και φυσικά η ποιότητα, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το όνομα της ΝikitopoulosFruitscenter από την ίδρυσή της και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση.

Πιστοποιήσεις

Η εγκυρότητα και αναγνώριση του συστήματος της εταιρείας είναι σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2005 το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων που εγγυάται οτι η κατανάλωση των τροφίμων που εμπορεύεται η εταιρεία δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για την υγεία του καταναλωτή.

Όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία συμβάλλουν στην ουσιαστική εφαρμογή του συστήματος ποιότητας αλλά και στη βελτίωση του. Για το λόγο αυτό ανιχνεύονται όλες οι ανάγκες σε εκπαίδευση και λαμβάνεται μέριμνα για την παροχή εκπαίδευσης σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι ασχολούνται με δραστηριότητες που επηρεάζουν την ποιότητα.

Free WordPress Themes, Free Android Games