Εγκαταστάσεις2018-09-21T19:10:58+03:00

Εγκαταστάσεις

Για να επιτύχουμε την βέλτιστη εξυπηρέτηση, η εταιρεία μας μεταφέρθηκε το 2008 στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, σε έκταση 25 στρεμμάτων συνολικά, όπου με στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας πραγματοποιείται η τυποποίηση, συντήρηση και διάθεση των λαχανικών και των φρούτων. Δεκατρείς θάλαμοι απλής και ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, ένα συσκευαστήριο μήλων και αχλαδιών με ανατροπέα, ένα πλυντήριο για φυλλώδη λαχανικά, ένα συσκευαστήριο για πατάτες και κρεμμύδια, καθώς και μια γραμμή αποφλοίωσης νωπής πατάτας στεγάζονται πλέον στον χώρο μας ο οποίος φιλοξενεί και τα γραφεία της επιχείρησης.

Όλα τα προϊόντα μας είναι ντόπια καθώς ξέρουμε από την εμπειρία μας ότι η ελληνική γη παράγει τα γευστικότερα φρούτα.

Στα νέα σύγχρονα συσκευαστήρια και ψυγεία μας, συσκευάζονται από το έμπειρο προσωπικό μας και συντηρούνται εκλεκτά φρούτα (αχλάδια, ροδάκινα, σταφύλια, κεράσια, δαμάσκηνα, μήλα) κυρίως από την επικράτεια της Πελοποννήσου.

Με μεράκι και τεχνογνωσία τα ολόφρεσκα προϊόντα μας συσκευάζονται και σε ένα ελκυστικό και υγιεινό προϊόν για τον καταναλωτή. Η αποθήκευση και η συντήρηση των προϊόντων γίνεται στους ιδιόκτητους θαλάμους μας σε συνθήκες ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, ώστε να φτάσουν στους συνεργάτες μας έχοντας όλα τα θρεπτικά τους συστατικά, αλλά και μια θαυμάσια, ελκυστική εμφάνιση.

Free WordPress Themes, Free Android Games